Yandex Metrica

Çağlar Ertuğrul'un Tamer Karadağlı'yla ilgili küfürlü paylaşımına büyük tepki! Ortalık karıştı

Çağlar Ertuğrul'un Tamer Karadağlı'yla ilgili küfürlü paylaşımına büyük tepki! Ortalık karıştı

Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek oyuncu ödülünü alan Çağlar Ertuğrul, törende Tamer Karadağlı'ya göndermede bulunmuştu. Tepki çeken göndermenin ardından oyuncudan açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:25

TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat'da Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Ödülün ardından teşekkür konuşması yapan oyuncu, tepki çeken bir harekete imza attı.

Konuşması sırasında birden arkasına dönen Çağlar Ertuğrul, "Birisi mimik yapıyor sandım arkamdan" diyerek Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın olayına göndermede bulundu. Tepki toplayan hareketin ardından oyuncudan Tamer Karadağlı ile ilgili açıklama geldi.

"TROLLÜKLERİMİ BİLEN BİLİR"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ertuğrul, "Bu arada benim trollüklerimi bilen bilir, Tamer abiyi de çok severim ve sayarım, onun işleriyle büyüdük ama iki espiri yapamıcaksak yaşamayalım a**! komik bulmazsınız o ayrı ama bi laf için kimilerinin çirkin ithamlari çok alakasız" ifadelerini kullandı. Oyuncunun küfürlü ifadeler kullanması da tepkilere neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading