Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çağla Şıkel öfkeden deliye döndü! İzzet Antebi ile mesajları ifşa olmuştu, sessizliğini bozdu

Çağla Şıkel öfkeden deliye döndü! İzzet Antebi ile mesajları ifşa olmuştu, sessizliğini bozdu

İş insanı İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı, Antebi ile Çağla Şıkel'in mesajlarını yayınlayarak ikilinin yasak aşk yaşadığını öne sürmüştü. Mesajların olay olmasının ardından Antebi sessizliğini bozdu.

Magazin

23.01.2024, 19:34

Ünlü iş insanı İzzet Antebi, 2009 yılında nikah masasına oturduğu Didem Sarı'dan geçtiğimiz yıl eylül ayında boşanmıştı. Şimdilerde oyuncu Tuvana Türkay ile aşk yaşamaya başlayan Antebi'nin eski eşi Didem Sarı'dan şoke eden bir paylaşım geldi. 

Sarı, boşanma kararından önce Antebi ile Çağla Şıkel'in ilişkisi olduğunu öne sürerek mesajları ifşa etti. Konuşmaların 28 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştiği de dikkat çekti.

"HİÇBİR ZAMAN AŞK İLİŞKİMİZ OLMADI"

Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından iş insanı Habertürk'ten Reşit Özet'e konuştu. İddiaları yalanlayan Antebi, "Çağla Hanım benim dostum, hayatımızda da hiçbir zaman aşk ilişkisi olmadı. Yani bu iki dostun arasındaki konuşmaları yayınlanacak kadar rezalet bir durum. Kafası da yerinde değil ki 28 Ekim'de olan bir şeyi "evliyken" falan diye yazıyor yani...

24 Eylül'de boşanmış bir çiftin 28 Ekim'deki bir yazışmayla falan ne ilgisi olacak? Çok rezalet bir durum var ortada. Anladığım kadarıyla maalesef kişi ne yaptığını bilmiyor." dedi.

Şikayetçi olacaklarını belirten Antebi, "Ben de dava açıyorum Çağla Hanım da dava açıyor." dedi. Çağla Şıkel'in olayla ilgili çok öfkeli olduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading