Yandex Metrica

Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel Kerem Tunçeri'den bebek mi aldırdı?

Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel Kerem Tunçeri'den bebek mi aldırdı?

Çağla Şıkel'in basketbolcu Kerem Tunçeri'den hamile kaldığı ve bebeği aldırdığı iddia edildi. Peki Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel Kerem Tunçeri'den bebek mi aldırdı?

Magazin

29.02.2024, 21:47

Magazin programı 2. Sayfa'da Çağla Şıkel ve basketbolcu Kerem Tunçeri ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Ünlü bir mankenin evliyken basketbolcu sevgilisinden hamile kalıp bebek aldırdığı öne sürüldü. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'da ise bu isimlerin Çağla Şıkel ve Kerem Tunçeri olduğu söylendi. İddiaların ardından Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel Kerem Tunçeri'den bebek mi aldırdı? sorularının yanıtı merak ediliyor. Peki Çağla Şıkel kimdir, Kerem Tunçeri'den bebek mi aldırdı? Ayrıntılar...

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?

2 Ocak 1979'da doğan Çağla Şıkel, Türk oyuncu, sunucu ve mankendir. İlköğrenimini 1985-1989 yılları arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda gördü. Şıkel daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimi aldı. 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı ortaokul bölümünden mezun olan ünlü manken, lise eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tamamladı. Şıkel, 1999 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu.

Beyaz perdeye 1996 yılında oynadığı Odessia filmiyle adım attı. 1997'de ise Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Daha sonra "Miss World 1997" yarışmasında Europes Queen Of Beauty (Avrupa Güzeli) seçildi ve dünya dördüncüsü ödülüne layık görüldü. Birçok farklı ülkede defilelere çıkan Şıkel, 2004'te Cennet Mahallesi'nde, 2008 yılında ise Görgüsüzler dizisinde rol aldı.

2012'de "Bugün Ne Giysem" isimli programda Hakan Akkaya, Özge Ulusoy ve İvana Sert'in de yer aldığı jüride görev aldı. 

2008 yılında popçu Emre Altuğ ile dünya evine girdi. Çift, 12 Ocak 2015 tarihinde boşandı. İkilinin bu evlilikten iki çocuğu bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

ÇAĞLA ŞIKEL KEREM TUNÇERİ'DEN BEBEK ALDIRDI MI?

Magazin programı 2. Sayfa'da öne sürülen bir iddia sosyal medyada gündem oldu. Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre, şu sıralar sunuculuk yapan ünlü bir manken, basketbolcu eski sevgilisinden bebek aldırdı. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ise Çağla Şıkel'in Emre Altuğ ile evliyken basketbolcu Kerem Tunçeri'den bebek aldırdığı iddia edildi.

Takvim'in haberine göre; Şıkel ve Tunçeri birlikteliklerini gizli yaşadı. Ünlü basketçinin teknesinde buluşan ikili, aşklarının ortaya çıkmasıyla ayrılmaya karar verdi. İddiaya göre ünlü manken ve sunucu, basketbolcudan hamile kaldı. Farklı bir isim kullanarak Levent'te özel bir hastanede bebeği aldırdı. Çift, olayı herkesten sakladı.

İki ünlü isimden de konuyla ilgili açıklama henüz gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading