Yandex Metrica
SON DAKİKA
Çağla Şıkel ile İzzet Antebi'nin mesajları olay yaratmıştı! Alişan'dan çok konuşulacak yorum 'Evli bir insanla...'

Çağla Şıkel ile İzzet Antebi'nin mesajları olay yaratmıştı! Alişan'dan çok konuşulacak yorum 'Evli bir insanla...'

İş insanı İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı, geçtiğimiz günlerde Antebi ile Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşa etmişti. Olay magazin gündemine bomba gibi düşerken, Şıkel'e destek yakın dostu Alişan'dan geldi.

Magazin

27.03.2024, 11:28

TRT'de sabah programı sunan, aynı zamanda sahneleri de bırakmayan Alişan, yoğun konser maratonunun ardından soluğu Bodrum'da aldı. Eşi Buse Varol ve çocuklarıyla Bodrum'da tatil yapan şarkıcı, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Oğlu Burak ve yeğeni ile alışveriş turunda görüntülenen Alişan, basın mensuplarıyla da sohbet etti.

"ÇAĞLA ÖYLE BİRİ DEĞİL"

Habertürk'ün haberine göre Alişan, Çağla Şıkel ile İzzet Antebi'nin mesajlarının ifşa olması hakkında konuştu. Dostuna sahip çıkan ve destek olan Alişan, "Hiç vakıf olmadığım bir konu ama şunu çok iyi biliyorum ki yanlış anlaşılmadan ibarettir. Çağla, arkadaş canlısı bir insan. Farklı yerlere çekmek doğru olmaz. Evli bir insanla Çağla'nın adının yan yana gelmesi yanlış. Çağla öyle biri değil" dedi.

AİLE GENİŞLEYİNCE VIP ARACA GEÇTİ

Alişan, kalabalık bir aile oldukları için Bodrum'da ev tuttuklarını, vaktinin büyük kısmını ailesiyle geçirdiğini dile getirdi. Yeni aldığı arabasıyla ilgili konuşan türkücü, "Geniş bir aileye sahibim, çok şükür ama bir yerden bir yere gitmek çok zor oluyor. O yüzden VIP bir araç aldım. Malum, anca sığıyoruz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading