Yandex Metrica

Çağatay Ulusoy'un son hali pes dedirtti! Aldığı kilolarla bakın kime benzetildi...

Çağatay Ulusoy'un son hali pes dedirtti! Aldığı kilolarla bakın kime benzetildi...

Best Model'ın ardından Adını Feriha Koydum dizisiyle tanınan Çağatay Ulusoy, yaşadığı değişimle gündem oldu. Aldığı kilolar dikkatlerden kaçmazken, oyuncunun son halini görenler şoke oldu.

Magazin

10.03.2024, 23:44

Survivor All-Star kadrosunda yer alan Avatar Atakan, Çağatay Ulusoy ve Mustafa Mert Koç ile çekildiği karesini sosyal medyada paylaştı. Best Model ile kariyerine adım atan Çağatay Ulusoy'un son halini görenler şaşırdı.

Adını Feriha Koydum dizisiyle büyük çıkış yakalayan daha sonra Medcezir, Hakan Muhafız, Yeşilçam, Kağıttan Hayatlar gibi projelerde rol alan Çağatay Ulusoy, son görüntüsüyle görenleri hayrete düşürdü. Avatar Atakan'ın paylaştığı fotoğrafı görenler Ulusoy için 'İbrahim Büyükak sandım' yorumunda bulundu.

"BENİM ÜÇ YIL ÖNCEKİ HALİM"

Ulusoy'un kendisine benzetilmesinin ardından İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Oyuncu, "Arkadaşlar sabahtan beri bana bunu yolluyorsunuz ama bence gayet güzel olmuş, hiçbir sorun yok. Ayrıca o fotoğraf benim üç yıl önceki halim. Şu an çok daha zayıfım ama tipte gözle görülür bir değişiklik yok" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading