Yandex Metrica

Buse Varol'dan Alişan hamlesi! Önce yüzüğü çıkardı ardından o şarkıyı paylaştı: Acımasız

Buse Varol'dan Alişan hamlesi! Önce yüzüğü çıkardı ardından o şarkıyı paylaştı: Acımasız

Ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol, son günlerde boşanma haberleriyle gündemden düşmüyor. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Buse Varol'un alyansını çıkarması dikkatlerden kaçmadı. Varol'un sosyal medya hesabındaki son paylaşımı da Alişan'a gönderme olarak yorumlandı.

Magazin

23.01.2024, 18:47

Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlamalarının ardından boşanacakları iddia edilmişti. Buse Varol'un "Ben eve davet edilmedim" açıklaması, kriz yaşandığını ortaya çıkarmıştı. Çiftin sessiz sedasız boşanma dilekçesini verdikleri öne sürülürken, Alişan'dan iddiaları yalanlayan bir açıklama gelmişti.

Buse Varol, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Varol'un parmağından alyansını çıkarması ise dikkat çekti. Diğer yandan Buse Varol, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu. 

ALİŞAN'A ŞARKILI GÖNDERME

Akşam'ın haberine göre, Buse Varol Instagram hesabından Nilüfer Örer'in 'Mevsim Bahar' şarkısıyla paylaşım yaptı. Şarkının sözleri ise Alişan'a gönderme olarak yorumlandı.

Buse Varol'un paylaştığı şarkının sözleri şöyle:

"Bir deli rüzgar esse bir yerlerden. Savurur mu, götürür mü beni bilmem. O deli aşık mazide kaldı artık. Dönecek mi geriye onu bilmem... Hiç zaman olmaz mı? Geri gelmez mi? Savunmasız duygular. Ah o günleri bir daha vermez mi? Acımasız şu yıllar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading