Yandex Metrica

Buse Varol'dan Alişan'a tam destek! 'Herkesin farklı hayat görüşü var'

Buse Varol'dan Alişan'a tam destek! 'Herkesin farklı hayat görüşü var'

Alişan, 'Buse dizilerde öpüşseydi benim karım olmazdı' açıklamasıyla tartışma yaratmıştı. Şarkıcıya eşi Buse Varol'dan destek geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Oyuncu Buse Varol, dün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Varol, özel hayatı ve Alişan'ın açıklamaları hakkında konuştu. Oyuncu, boşanacakları yönünde çıkan haberleri bir kez daha yalanladı.

"BİR UYANIYORUM, BOŞANIYORUM!"

"Boşanma haberlerinin neden çıktığını bilmiyorum. Herhalde ayrılmamızı istiyorlar" diyen Varol, "Allah korusun gündemimizde böyle bir şey yok. İnsanların bu kadar saygısız olması ve bu kadar çok üzerimize geliyor olmalarına anlam veremiyorum. Bir uyanıyorum üçüncü çocuk, bir uyanıyorum boşanıyorum! Bir gün uyanıyorum başka bir şey." şeklinde konuştu.

"ALİŞAN HER ZAMANKİ GİBİ YANLIŞ ANLAŞILDI"

Alişan'ın 'Buse dizilerde öpüşseydi karım olamazdı' ifadelerinin sorulması üzerine oyuncu, "Alişan'ın söylemeye çalıştığı ile insanların anladığı o kadar farklı ki... Herkesin hayat görüşü ve hayata bakış açısı var. Ben buna her şeyden önce saygı duyulması gerektiğine inanıyorum.

Zaten Alişan’dan önce oynadığım birçok projede ben hiç öpüşme sahnesi yaşamadım ve yaşamayı tercih etmedim. Bu benim tercihim; edenler eder. Alişan’da bunu söylemeye çalışmış ama her zamanki gibi yanlış anlaşılmış." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading