Yandex Metrica
SON DAKİKA
Buse Plan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Buse Plan ve İmge sevgili mi?

Buse Plan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Buse Plan ve İmge sevgili mi?

Bir dönem Ebrar Karakurt ile yaşadığı ilişki ile gündem olan İmge'nin sosyal medya paylaşımları gündem oldu. İmge'nin eski Exatlon Challenge yarışmacısı Buse Plan ile Sapanca'da tatile çıkması sonrası Buse Plan'ın kim olduğuna dair araştırma yapan sosyal medya kullanıcıları 'Buse Plan kimdir? Buse Plan kaç yaşında ve aslen nereli? Buse Plan ne iş yapıyor? Buse Plan eşcinsel mi?' sorularına yanıt aradılar. Detaylar haberimizde...

Magazin

24.03.2024, 02:06

Voleybolcu Ebrar Karakurt'un özel hayatı magazin dünyasının ilgisini çekiyor. Ebrar Karakurt ile yaşadığı uzun soluklu ilişki ile uzun süre gündemde yer alan İmge'nin Ebrar Karakurt'tan ayrılığı sonrasın da özel hayatı merak ediliyor. Birçok isimle adı anılan İmge'nin son olarak Exatlon Challenge programında siyah ve beyaz takımın kıyasıya mücadelesi izleyenlere de heyecan dolu anlar yaşatan Buse Plan ile tatile çıkması sonrası ilişki dedikoduları gündem oldu. İkilinin Instagram storylerindeki tatil paylaşımlarını görenler 'İmge ile Buse Plan sevgili mi? Buse Plan kimdir? Buse Plan kaç yaşında?' gibi sorulara yanıt arıyorlar.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

BUSE PLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Buse Plan 1995 doğumlu olup 2016 yılında Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun olmuştur. Kendisini gezgin bir fenomen olarak nitelendiren Plan, "Plan, instagram'da 159 bin, youtube'ta 41 bin 500 takipçiye sahip. Kaykay, snowboard, wakeboard, surf yapıyorum; atlarım zıplarım ve boydan belli etmesem de iyi de basket oynarım " sözleriyle kendini tanımlıyor. Plan,Instagram'da 300 bine yakın, Youtube'ta ise 100 bin takipçiye sahiptir.

Paylaşımları ile beğenilen fenomen Youtuber Buse Plan çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

BUSE PLAN VE İMGE SEVGİLİ Mİ?

Buse Plan ile İmge'nin sevgili oldukları iddiası magazin basınında yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Peki bu iddialar nereden çıktı?

İkili birkaç günlüğüne Sapanca'ya tatil yapmaya gitmiş.Birbirlerine kalp koyarak yaptıkları bu paylaşımlar da haliyle kafaları karıştırmış. Ayrıca Buse Plan'ın "You’re my sunset" yazarak bu pozunu takipçilerinin beğenisine sunması da ayrı bir detay olmuş.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading