Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bursu geç yatan öğrenci Haluk Levent'i CİMER'e şikayet etti! Sanatçı o öğrenciye böyle seslendi

Bursu geç yatan öğrenci Haluk Levent'i CİMER'e şikayet etti! Sanatçı o öğrenciye böyle seslendi

AHBAP Derneği Başkanı ve sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Levent, bir öğrencinin bursu geç yattığı için kendilerini CİMER'e şikayet ettiğini söyleyerek sitem etti. O paylaşımın ardından Levent'i şikayet eden öğrenci ortaya çıkıp özür diledi.

Magazin

23.01.2024, 19:30

Kurduğu AHBAP Derneğiyle birçok kişinin yardımına koşan Haluk Levent, geçtiğimiz mart ayında reklam filmlerinden elde ettiği geliri öğrencilere burs olarak dağıtacağını duyurmuştu. 500 öğrenciye 6'şar binlik burs verdiklerini açıklayan ünlü isim, bir öğrencinin bursunun geç yatması nedeniyle kendilerini CİMER'e şikayet ettiğini söyledi.

"BAZEN ŞAŞIRIP KALIYORUM"

Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda  "Bazen şaşırıp kalıyorum. Araştırılmadan bu işler olmaz ki. 18 bin kişinin gelir durumunu tek tek araştırmak 2 ayı buldu. Sonra da hesaplarına 6'şar bin TL yatırdık. Ö.Y isimli bir öğrenci sonuçlar geç açıklandığı içim Ahbap’ı Cimer'e şikayet etmiş. 6 bin TL'yi de almış bu arada" ifadelerini kullandı.

ORTAYA ÇIKIP ÖZÜR DİLEDİ

Paylaşımın ardından AHBAP'ı şikayet eden öğrenci de tweet attı. "Benim kızdığım şey geç yazması değil, en kısa sürede yatacak denilmesine rağmen 40 gün sonra yatmasıydı. Umut verilmesiydi unutmayın ki herkesin bir hayatı var ve ona göre planlar yapıyor. Ama ben yine de özür dilerim. iyi geceler dilerim" dedi.

Levent ise o paylaşıma "Haluk ağabeyiniz sizler için emek harcarken 40 gün beklemenin karşılığı Cimer'e şikayet midir? Olmamalıydı. Bol bol twit atmalıydın. Özrünü kabul ettim." yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading