Yandex Metrica

Burcu Biricik'ten sosyal medyayı sallayan paylaşım

Burcu Biricik'ten sosyal medyayı sallayan paylaşım

Güzel oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin

23.01.2024, 17:57

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da canlandırdığı 'Nalan' karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"ELLİMSİ TONU" 

Farklı imaj ve saç renkleri ile poz veren Biricik, o kareleri 3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından "Curcu'nun ellimsi tonu" notuyla paylaştı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

YORUM YAĞMURU

Güzel oyuncunun fotoğraflarına kısa sürede başta ünlü isimler olmak üzere tüm takipçilerinden 325 binden fazla beğeni ve yaklaşık 5 bin yorum geldi. Farklı peruklar takan Biricik'in pozlarına "İşte şimdi tam oyuncak bebek olmuşsun", "Her tonu muhteşem", "Hepsi şahane", "Güzele her renk yakışır" şeklinde yorumlar yapıldı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading