Yandex Metrica

Burak Sergen'i aldattığı iddia edilen eşi Nihan Ünsal'dan ilk açıklama

Burak Sergen'i aldattığı iddia edilen eşi Nihan Ünsal'dan ilk açıklama

Burak Sergen'i aldattığı iddiasıyla gündeme gelen Nihan Ünsal, hakkında çıkan haberlerin ardından ilk kez konuştu. Ünsal, "Fotoğraflar eski" dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:05

Oyuncu Burak Sergen, dört ay önce dünya evine girmişti. Ancak ünlü oyuncunun dört aylık eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı iddia edildi. Ünsal'ın sevgilisi olduğu iddia edilen kişiyle fotoğrafları paylaşıldı. Haberlerin ardından Ünsal ilk kez açıklamalarda bulundu.

Magazin D'ye konuşan Ünsal, şu ifadeleri kullandı:

"Avukatım gerekli açıklamayı yapacağı için bu kadar bekledim. Fakat fotoğrafların yayınlanmasıyla iş çığırında çıktı. Bir ailem ve gururum olduğu unutularak her yerde eski fotoğraflar yayınlandı. Bunları yapan herkese kanunen gerekli işlemleri yapacağız. Hastanedeyken benim 7/24 neler yaşadığımı herkes biliyor. Bunlara açıklama gereğinde bile bulunmuyorum. Ben bunları kimlerin ne amaçla yaptığını biliyorum. Hastayken aldatma söz konusu bile değil. Fotoğraflar da maalesef eski."

FOTOĞRAFLAR GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÇEKİLDİ

Günaydın'ın özel haberine göre, muhabir Evren Abdullahoğlu, Nihan Ünsal ve iş insanı sevgilisi Özer Kocer'i takip ederek ikiliyi farklı yer ve mekanlarda birlikte görüntüledi. Ünsal fotoğrafların eski olduğunu iddia etse de, görüntülerin 1 Ekim Cuma ve 2 Ekim Cumartesi akşamları çekildiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading