Yandex Metrica

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yangın sonrası konuştu

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yangın sonrası konuştu

Geçen hafta İstanbul'a dönüş yapan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in Bodrum Gümüşlük'teki evlerinin yakınında yangın çıkmıştı. Bebek'te görüntülenen çift, "Çok korktuk" dedi.

Magazin

23.01.2024, 17:49

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin sezon finali yapmasının ardından Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğulları Karan ile tatile çıkmıştı. Çift, Bodrum tatilinden İstanbul'a döndüklerinde yangın paniği yaşamıştı. Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz gün Bebek'te bir restoran çıkışı objektiflere takıldı. Çift, Bodrum Gümüşlük'te evlerinin yakınında çıkan orman yangını hakkında konuştu.

Tatilin başlangıçta iyi olduğunu ancak sonrasında çıkan orman yangınları nedeniyle üzüntülü olduklarını dile getiren çift, "Çok korktuk. Orada da zaten çok tadımız yoktu. Proje hazırlıklarımız için dönmüştük devamında belki bir daha gidecektik ama bu olaylardan sonra insanın canı gitmek istemiyor…" dedi.

Yeni sezonda TRT1'in Alp Arslan dizisinde izleyici karşısına çıkacak olan Evcen, "Çok az kaldı sete çıkmaya, hazırlıklar başladı." diyerek heyecanını dile getirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading