Yandex Metrica

Burak Özçivit'ten hamile eşi Fahriye Evcen'e 'yok artık' dedirten hediye! Milyonları gözden çıkardı

Burak Özçivit'ten hamile eşi Fahriye Evcen'e 'yok artık' dedirten hediye! Milyonları gözden çıkardı

Kuruluş Osman dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Burak Özçivit ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Fahriye Evcen'e doğum hediyesi olarak ev baktığı bilinen oyuncu, eşine hazırladığı ev için kesenin ağzını açtı.

Magazin

23.01.2024, 19:30

Çalıkuşu dizi setinde başlayan aşklarını 2017 yılında nikah masasına taşıyan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2019 yılında çocukları Karan'ı kucaklarına almış, ilk kez anne-baba olma heyecanı yaşamıştı. Sosyal medyada sık sık aile pozları yayınlayan çift, geçtiğimiz haftalarda müjdeli haberi aldı.

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Fahriye Evcen'in ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı. Güzel oyuncunun 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilirken, bebek haberinin ardından Burak Özçivit eşi için doğum hediyesi bakmaya başladı.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKADAN CİP SİPARİŞ ETTİ

İkinci kez baba olma heyecanı yaşayan Özçivit, Bodrum'da eşine ev bakarken objektiflere yansıdı. Eşine ev yaptırmayı planlayan oyuncunun Fahriye Evcen için bir de araç sipariş ettiği iddia edildi.

İddiaya göre Özçivit, dünyaca ünlü bir araba markasının 2023 yılında piyasaya sürülecek yeni cipini alacak. Oyuncunun kapora verip sipariş için sıraya girdiği aracın fiyatının yaklaşık 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading