Yandex Metrica
SON DAKİKA
Burak Özçivit kimdir, nereli ve kaç yaşında? Burak Özçivit'in oğlu...

Burak Özçivit kimdir, nereli ve kaç yaşında? Burak Özçivit'in oğlu...

Ünlü oyuncu Burak Özçivit kimdir, nereli ve kaç yaşında? Burak Özçivit'in eşi kim, İşte ünlü oyuncu Burak Özçivit'in oğlu...

Magazin

27.03.2024, 22:08

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Özçivit'in Burçun Deniz adında bir kız kardeşi var. Aslen Gaziantepli olan oyuncu, Kazım İşmen Lisesi’ni tamamladı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde tamamladı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

BURAK ÖZÇİVİT NASIL OYUNCU OLDU?

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, 2003 yılında yapılan Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden kategorisinde seçildi. Yarışma sonucunun ardından Uğurkan Erez Ajans ile model olarak çalışmaya başladı. Ünlü oyuncu, 2005 Yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katıldı ve Best Model of Turkey seçildi. Bunun getirisi olarak Özçivit, Best Model of The World’e katıldı ve dünyanın en iyi ikinci mankeni olarak seçildi. Faruk Saraç, Abbate, ve NetWork gibi markaların defilelerinde olduğu giibi birçok uluslararası defilede de görev aldı.

Burak Özçivit ilk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde canlandırdığı genç komiser Murat ile yaşadı. Dizinin ardından 2007 yılının Kasım ayında gösterime giren korku kategorisindeki Musallat isimli sinema filminde rol aldı. Devamında, yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynadı. 2008 yılının yazında ise Güven karakteriyle Baba Ocağı adlı dizide rol aldı. Burak Özçivit, 14 Temmuz 2010 tarihinde yayın hayatına başlayan yabancı dizi Gossip Girl'den uyarlanan Küçük Sırlar dizisinde ise Çetin karakterine hayat vererek yeniden izleyici ile buluştu. 2011 Yılından itibaren iki yıl boyunca uhteşem Yüzyıl isimli dizide Malkoçoğlu karakterini oynadı.

2013 Yılında ise Burak Özçivit, ününe ün katacak Çalıkuşu isimli dizide Kamran rolünü canlandırdı. Oyuncu, Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlama olan dizide, Fahriye Evcen ile başrolü paylaştı. Daha sonra Fahriye Evcen ile yeniden başrolü paylaşarak, Aşk Sana Benzer isimli sinema filminde oynadı. Burak Özçivit, 2015 yılında başlayan ve 2017 yılında final yapan Kara Sevda dizisinde Neslihan Atagül ile başrolü paylaştı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

BURAK ÖZÇİVİT KİMLE EVLİ? BURAK ÖZÇİVİT'İN OĞLU...

Ekranların tanınan ismi Burak Özçivit üç yıldır beraber olduğu, kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile 29 Haziran 2017 trihinde evlendi. Düğün törenlerini Sait Halim Paşa yalısında yapan çiftin Karan isminde bir oğulları var. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, mutlu görsellerini sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

BURAK ÖZÇİVİT'İN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: >burakozcivit

Instagram: >burakozcivit

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading