Yandex Metrica

Burak Özçivit'i kıskanan Fahriye Evcen arkadaşlarını eve almıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde boşanacakları iddia edilen Fahriye Evcen'le ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Evcen'in Burak Özçivit'i kıskandığı için kendi arkadaşlarıyla evde görüşmediği iddia edildi.

Magazin

01.04.2024, 04:03

Uzun bir süre sonra TRT1'de Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara dönen Fahriye Evcen, geçtiğimiz hafta boşanma haberleriyle gündeme geldi. Burak Özçivit ve Evcen'in boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak çift bir hamleyle haberleri yalanladı.

Instagram sayfalarında birlikte fotoğraf paylaşan ikili, haberleri jet hızıyla yalanladı. Aynı fotoğrafı aynı notla paylaşan çift, "Kalbimin iki yarısıyla sabah keyfi. Herkese günaydın." ifadelerini kullandı.

"EVİNE ARKADAŞLARINI SOKMUYOR"

Diğer yandan Fahriye Evcen'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Instagramda 'blogyagmuru' isimli bir hesap, Fahriye Evcen'in eşini kıskandığı için arkadaşlarını eve almadığını, dışarıda görüşmeyi tercih ettiğini ileri sürdü. Paylaşımda, "Size Fahriye ile ilgili bir dedikodu vereyim. Evine kolay kolay hiçbir arkadaşını sokmuyormuş, genelde dışarıda görüşmeyi tercih ediyormuş. Haksız da sayılmaz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading