Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bülent Ersoy’u hiç böyle görmediniz! Bülent Ersoy’un hayatı film oluyor

Bülent Ersoy’u hiç böyle görmediniz! Bülent Ersoy’un hayatı film oluyor

Bülent Ersoy’u hiç böyle görmediniz! Bülent Ersoy’un hayatı film oluyor! Bülent Ersoy’un mahkemede yargılanırken hali ortaya çıktı! İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:30

Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy'un 80'li yıllarda birlikte evini paylaştığı en yakın arkadaşı Mehmet Yüzüak, Diva ile birlikte hapis yattıkları günleri açıkladı. Mehmet Yüzüak adeta o yılları yeniden yaşayarak anlattı: "Hiç suçumuz yoktu. Gereksiz yere, çok kötü bir şekilde yargılandık. Hatta bize yardımcı olacağını söyleyen bir politikacı bizi havalimanından kendi düğününe götürttü" diye konuştu.  Söz yazarı Mehmet Yüzüak, 12 Eylül 1980 darbesi sonrasında Bülent Ersoy ve kendisinin mahkemede yargılandığı bir kareyi paylaşarak şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

“DİVA’MI ELİYLE TACİZ ETTİ”

Mehmet Yüzüak şunları söyledi: "Yıl 80'ler, mahkemedeyiz az sonra yüzümüze karar okunacak. Kuşadası'nda daha önce sabıkalı bir gazetecinin akşam yemeğimizi yerken Diva'mı eliyle taciz etmesi... Benim iki yumrukla gazeteciyi dövmem... Netice resimdeki durum! Diva'nın hapse atılması için Ankara'nın baskısı, arkamızda bakın ordu mensupları... Sanki vatanı sattık. Ağabeyim çaresiz bize bakıyor kravatlı av... M.Yüzüak... Divam Kadınlar Koğuşu Söke'ye, ben Kuşadası'na... Hala ağlarım o günlerime.”

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

DİVANIN HAYATI FİLM OLUYOR

Dijital bir platformda hayatının belgesel film olacağı konuşulan Diva Bülent Ersoy'un gençlik dönemi ve sonrasını kimin oynayacağı şimdiden merak ediliyor. Mehmet Yüzüak, dizi projesi ile ilgili olarak "Diva'nın hayatını onun gençliğine benzeyen yepyeni birisi oynamalı ve de Londra'dan uçakla Türkiye'ye dönüş sahnesi bana göre filmin en önemli kırılma noktası. Düşünsenize yıllar sonra ülkesine farklı kimliğiyle dönüyor" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading