Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bülent Ersoy'un mezarlık hakkındaki konuşması Türkiye'nin gündemine oturdu: E ben ne olacağım

Bülent Ersoy'un mezarlık hakkındaki konuşması Türkiye'nin gündemine oturdu: E ben ne olacağım

Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç'un son yolculuğuna uğurlandığı anlarda mezarlıktaki diyalogu sosyal medyada gündem oldu. Babasının mezar yerine bakarak 'Çok dar değil mi? Ben sığmam' demesi olay yarattı.

Magazin

23.01.2024, 19:18

Annesi Necla Poyraz'ı 2020 yılında kaybeden Diva lakaplı sanatçı Bülent Ersoy, 7 ay önce de babası Fikret Erkoç'un vefatıyla bir kez daha sarsılmıştı. Açıklamalarıyla sıkça dikkat çeken Ersoy'un babasının defnedildiği sırada mezarlıkta yaşadığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Siyahlar içinde kabristanda oturan sanatçı mezar yerini küçük buldu.

"BEN STANDARDA SIĞMAM Kİ"

90 yaşındaki babası Fikret Erkoç'u kaybetmenin acısını yaşayan Bülent Ersoy'un babasının defnedildiği sırada mezarlıkta söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Diva'nın Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanan babasının mezarının kazıldığı sırada yerin dar olmasına gönderme yaparak söyledikleri sosyal medyada dolaşıma girdi.

Ersoy'un babasının mezarının kazıldığı sırada yanında bulunan kişilerle "Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki." şeklinde sorduğu sorular gündem oldu. Diva'nın sorusuna yanında bulunan bir kişinin cevabı ise "Seninkini daha büyük yapacağız" oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading