Yandex Metrica

Bülent Ersoy duygusal anlar yaşadı: Ölen annemin yanına gitmek istiyorum

Bülent Ersoy duygusal anlar yaşadı: Ölen annemin yanına gitmek istiyorum

Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam düzenlenen Türkiye Kadın Zirvesi'nde Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı. Ersoy, yaptığı konuşmayla herkesi duygulandırdı.

Magazin

23.01.2024, 18:56

Türkiye Kadın Zirvesi, 'Kadın Dünyadır' mottosu ile dün akşam gerçekleştirildi. Geceye spor, sanat, iş, ekonomi ve televizyon dünyasından ünlü isimler katıldı. Bülent Ersoy'a Yaşam Boyu Onur Ödülü takdim edildi. Törende giydiği sahne kıyafetiyle dikkat çeken Bülent Ersoy, yaptığı konuşmayla da herkesi duygulandırdı.

"HANGİ ANNEYİ GÖRSEM ELİNE SARILIYORUM"

"Diva" lakaplı sanatçı, konuşmasında şu sözleri söyledi:

"9 Haziran'da 71 yaşına gireceğim. Kendimle hep iftihar ettim. Kimsenin huzurunda diz çökmedim. Allah-u Teala bence yarattıkları içinde en çok insanları seviyor. O yüzden hiç kimseyi ötekileştiremezsiniz. Kadını da Allah yarattı erkeği de. Kimse kimseden bir adım ileri veya geri değildir. Benim mantığım ve fikirlerim bu. Kabul görür veya görmez malum olduğu üzere kişiler demokrasilerde fikirlerini rahatlıkla söylerler.

Kadın bir anne. Ben 2 sene önce canım anacığımı toprağa verdim. Bir evlat hangi yaşta olursa olsun anneye muhtaç. Bende bugün sizinle biraz konuşmak, dertleşmek istedim. İnşallah anacığımın yanına gitmek istiyorum. Hangi anneyi görsem ellerine sarılıyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading