Yandex Metrica

Bülent Ersoy'dan Süleyman Soylu'ya akılalmaz teklif! 'Önceden planladınız mı?'

Bülent Ersoy'dan Süleyman Soylu'ya akılalmaz teklif! 'Önceden planladınız mı?'

Diva lakaplı sanatçı Bülent Ersoy, katıldığı bir açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ersoy'un mezarlık açıklaması dikkat çekti. Sanatçı, "Süleyman Soylu'dan istirham ettim" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:26

Bülent Ersoy, hafta sonu Ankara'da bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Açılışı dua ederek yapan Ersoy, milyonluk takıları ve 1 milyonluk çantasıyla dikkatleri üzerine çekti. Diva lakaplı sanatçı, açılış sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde babasının cenaze töreninde yaptığı mezarlık yorumuyla sosyal medyada gündem olan Ersoy, "Mezar yeriniz belli mi? Önceden planladınız mı?" sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.

"SÜLEYMAN SOYLU'DAN İSTİRHAM ETTİM"

Ersoy, "Sayın İçişleri Bakanımızdan istirham ettim. Evet mezar yerim belli." dedi. Sanatçı, mezar yerinin nerede olduğu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

MEZARLIK VİDEOSU GÜNDEM OLMUŞTU

Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl vefat eden babasının defnedildiği sırada yanında bulunan kişilere "Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki" sorusunu sormuş, bir kişi ise "Seninkini daha büyük yapacağız" demişti. O anlar sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading