Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bülent Ersoy'dan orkestrasının suçlamalarına yanıt

Bülent Ersoy'dan orkestrasının suçlamalarına yanıt

KKTC'de sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan orkestra tahliye edildi. İstanbul'a gelen müzisyenler, Bülent Ersoy'a tepki gösterdi. Ersoy'dan suçlamalara yanıt geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:12

Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestrası, geçtiğimiz aylarda KKTC'de sahte PCR testi nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün tahliye edilen orkestra, ilk uçakla İstanbul'a gelerek aileleriyle buluştu. Müzisyenler ve aileleri, Bülent Ersoy'u ilgisizlikle suçladı. Ersoy'dan bu iddialara yanıt geldi.

Teve2'de yayınlanan Magazin Masası programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, "Bunun hesabını soracağım ben." dedi.

"MİDEM BUNU HAZMETMEZ"

Bülent Ersoy, konuyla ilgili açıklamasında şöyle konuştu:

"Bu hakaretleri yiyip yutacağım...Benim midem hazmetmez bunları! Çünkü benim karalandığım vakit, beni bir şeylerin içine çekmek istediler. Bunda basının da dahli var. Siz Bülent Ersoy'u neden karıştırıyorsunuz? Bülent Ersoy sanatkar... Sizin gibi o da işini yapan bir insan. Ben yaptırmışım, 2 gün önceden gittim oraya... Her şeyim tam tekmildi. Ben çünkü hiç öyle uydur, kaydır işlerle iş görmem. Her şeyim tam tekmil olur.

"BUNUN HESABINI SORACAĞIM"

Bilinçsizce 'nasıl olsa her şey ayarlanmıştır' diye hiç akıllarına bile gelmemiş. Onun için yine de bu kadar kızgın olduğum halde, sinirli değil kızgın olduğum halde haklının hakkı şey olsun diye bir şey yapmak istemiyorum. Neticede ben neyi hak ettim de, ne yaptım da, nerede bir terslik yaptım da bu şekilde hakaretlere maruz kaldım? Bunun hesabını soracağım ben. Kırgınlık değil, kızgınlık"

100 BİN TL YARDIM

Zorunlu olmamasına rağmen orkestrasına yardım etmek için 100 bin TL yardımda bulunduğunu söyleyen Ersoy, müzisyenlerden birinin eşinin doğumu için aracı olduğunu söyledi. Diğer yandan bebeklerine Bülent ismini vermek istediklerini ancak kendisinin kabul etmediğini kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading