Yandex Metrica

Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşandı mı, neden boşandı, Nilüfer Gürbüz kaç yıldır evliydi, boşanma sebebi ne?

Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşandı mı, neden boşandı, Nilüfer Gürbüz kaç yıldır evliydi, boşanma sebebi ne?

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy’un Nilüfer Gürbüz ile ayrıldığı iddiaları sonrasında ünlü oyuncunun sevenleri ve takipçileri tarafından merak konusu oldu. 2018 yılında evlilik hayatına adım atan çiftin bugünlerde boşandığı iddiaları devam ediyor. Peki, Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşandı mı, neden boşandı, Nilüfer Gürbüz kaç yıldır evliydi, boşanma sebebi ne?

Magazin

06.04.2024, 07:45

Kuzey Güney ve Aşk Yeniden dizileri ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, Nilüfer Gürbüz ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinden 4 yaşında bir oğulları bulunan çiftten kötü haber geldi. Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz boşandı mı, neden boşandı, Nilüfer Gürbüz kaç yıldır evliydi, boşanma sebebi ne?

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

BUĞRA GÜLSOY İLE NİLÜFER GÜRBÜZ BOŞANDI MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yer alan haberinde, Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz çiftinin bir süredir fikir ayrılığı yaşadığı ve karşılıklı konuşarak boşanma kararı aldıkları ortaya çıktı. 2018 yılında evlenen çift salı günü anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'ün 4 yaşındaki oğulları Cem'in velayeti annede kaldı. Gülsoy ile Gürbüz çocuklarının ruh sağlığının olumsuz etkilenmemesi için dostça görüşmeye devam edecekleri öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading