Yandex Metrica

Bruce Willis oyunculuğu neden bıraktı? Bruce Willis'in hastalığı ne?

Bruce Willis oyunculuğu neden bıraktı? Bruce Willis'in hastalığı ne?

Hollywood'un ünlü oyuncusu Bruce Willis'ten sevenlerini üzen haber geldi. Yıldız ismin oyunculuğu bıraktığı belirtildi. Peki Bruce Willis oyunculuğu neden bıraktı, hastalığı ne? Afazi hastalığı nedir, belirtileri neler? İşte Bruce Willis ile ilgili merak edilenler...

Magazin

23.01.2024, 19:04

Geçtiğimiz aylarda demansa yakalandığı iddia edilen Bruce Willis'in oyunculuk kariyerini sonlandırdığı açıklandı. Willis ailesinin yaptığı açıklamada Bruce Willis'in bazı sağlık sorunları yaşadığı ve bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konulduğu belirtildi. Başarılı oyuncunun beyaz perdeye vedası niteliğinde olan Son Çıkmaz filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Peki Bruce Willis'in hastalığı ne? 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"BRUCE KARİYERİNE ARA VERİYOR"

Oyuncunun ailesi tarafından yapılan açıklamada "Bunun bir sonucu olarak Bruce, kendisi için çok şey ifade eden kariyerine ara veriyor. Ailemiz için gerçekten zorlu olan bir zamanda devam eden sevginiz, şefkatiniz ve desteğiniz için çok minnettarız. Güçlü bir aile olarak bu süreçten geçiyoruz ve bundan hayranlarına da bahsetmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

BRUCE WİLLİS'İN HASTALIĞI AFAZİ NEDİR?

Afazi hastalığı, beynin dil ve konuşma merkezlerinde meydana gelen hasar sonucu ortaya çıkan konuşma, anlama, okuma yazma, tekrarlama gibi becerilerin kısmen ya da tamamen kaybedilmesidir. Afazi belirtileri arasında konuşma güçlüğü, adlandırma güçlüğü, okuma yazmada güçlük çekme, konuşmada garip ya da uygun olmayan kelimeler kullanma, konuşulanı anlamama gibi belirtiler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading