Yandex Metrica
SON DAKİKA
Brad Pitt ile Andra Day arasında bomba aşk iddiası!

Brad Pitt ile Andra Day arasında bomba aşk iddiası!

Oscar ödüllü Brad Pitt'in, aktör Andra Day ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. İddialara göre ikili, Oscar töreninde numara alışverişi yaparak görüşmeye başladı.

Magazin

23.01.2024, 17:31

Hollywood'un Oscar'lı oyuncusu Brad Pitt, eski eşi Angelina Jolie'ye karşı açtığı velayet davasının ardından bu kez aşk iddialarıyla gündeme geldi. 57 yaşındaki aktörün, bu yıl The United States vs Billie Holiday isimli filmle adından söz ettiren Andra Day ile görüştüğü konuşuluyor.

BİRBİRLERİNE NUMARA VERDİLER

Son çıkan haberlere göre, Hollywood'un altın çocuğu, Nisan ayında düzenlenen Oscar töreninde Day ile numara alışverişinde bulundu.

The Mirror gazetesine konuşan bir kaynak, "Andra bir süredir Brad'in radarındaydı." ifadelerini kullandı. Sahne arkasında flört ettiklerini belirten kaynak, "Birbirlerine numaralarını verdiler. Sadece profesyonel anlamda da olabilir bu ancak Brad'in bazı arkadaşları ne kadar harika bir çift olacaklarından bahsediyordu." dedi.

36 yaşındaki Andra Day, bu yıl canlandırdığı Billie Holiday rolüyle En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Altın Küre Ödülü'nü kazandı ve aynı kategoride Oscar'a aday gösterildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading