Yandex Metrica
SON DAKİKA
Boşanmanın eşiğinden dönmüşlerdi! Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden romantik gece

Boşanmanın eşiğinden dönmüşlerdi! Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden romantik gece

Son olarak Cam Tavanlar dizisiyle izleyici karşısına çıkan Bensu Soral ve eşi Hakan Baş, evliliklerindeki krizi yakın zamanda atlatmıştı. İlişkilerine bir şans daha veren çift, Ebru Gündeş'i dinlemeye gitti.

Magazin

18.03.2024, 05:04

Bensu Soral ve eşi Hakan Baş, bir süre önce boşanacakları iddiasıyla gündeme gelmişti. Evliliklerindeki sorunları çözen ve boşanmanın eşiğinden dönen çift, barışma tatiline çıkmıştı. İkili, geçtiğimiz akşam Ebru Gündeş'i dinlemeye gitti. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bensu Soral-Hakan Baş çifti, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ebru Gündeş'i ara ara dinlemeye geldiklerini belirten oyuncu, muhabirlerin "Tatiliniz nasıl geçti?" sorusu üzerine "Tatilin her türlüsü güzel oluyor, çok güzeldi yine. Artık yeni tatillere bakacağız" şeklinde yanıt verdi.

"BEN BEBEK İÇİN DAHA HEYECANLIYIM"

Ablası Hande Soral'ın hamileliğiyle ilgili konuşan güzel oyuncu, "Heyecanlı geçiyor süreç, ben daha heyecanlıyım, o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. 

'ÇOCUK' SORUSUNA KAÇAMAK YANIT

Çocuk sorularıyla ilgili "Kısmet diyorum, onu biz bilemeyiz" yanıtını veren Soral, yeni projelerinden bahsetti. Oyuncu, "Dijital için bir projemiz olacak, fazla bir şey söyleyemiyorum şimdi" diyerek detay vermekten kaçındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading