Yandex Metrica

Boşanmanın ardından Hadise'ye büyük destek vermişti! İbrahim Çelikkol sessizliğini bozdu! 'Müsait olduklarında...'

Boşanmanın ardından Hadise'ye büyük destek vermişti! İbrahim Çelikkol sessizliğini bozdu! 'Müsait olduklarında...'

Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından evliyken yaşadığı evde kalmaya devam etmişti. Evin sahibi olan İbrahim Çelikkol'dan şarkıcıya büyük destek gelmişti. Çelikkol'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:00

Hadise ve Mehmet Dinçerler evliliklerindeki krizi aşamamış ve 30 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Mehmet Dinçerler evden ayrılırken, Hadise ise ünlü iş insanı ile yaşadığı evde kalmaya devam etmişti. Dinçerler'in evden ayrılırken robot süpürge ve gümüş tepsiyi aldığı iddia edilmişti.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

EVİN 6 AYLIK KİRASINI ÖDEMEDİ İDDİASI

Hadise'nin kaldığı evin İbrahim Çelikkol'a ait olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü iş insanının Çelikkol'dan kiraladığı evin depozitosunu ve 6 aylık kirasını ödemediği, Hadise'nin bu nedenle zor durumda kaldığı iddia edilmişti. Çelikkol, konu hakkında ilk kez konuştu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"KİMSEYİ ÇIKARTACAK HALİMİZ YOK"

Ünlü oyuncu, "Müsait oldukları zaman çıkarlar evden ya da kalırlar. Ev bulana kadar herkes istediği gibi kalır. Kimseyi çıkartacak halimiz yok, öyle insanlar değiliz" diye konuştu. 

Mehmet Dinçerler ise geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda yeni evini göstermişti. İnşaat halindeki evinden paylaşım yapan Dinçerler'in tadilat biter bitmez taşınacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading