Yandex Metrica

Boğaç Aksoy kimdir, kaç yaşında? Boğaç Aksoy kanseri yendi mi, iyileşti mi?

Boğaç Aksoy kimdir, kaç yaşında? Boğaç Aksoy kanseri yendi mi, iyileşti mi?

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan komiser karakteriyle tanınan Boğaç Aksoy, bir süre önce lenf kanserine yakalanmıştı. Lenfoma tedavisi gören oyuncu cephesinde yeni gelişme yaşandı. Peki Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kanseri yendi mi, iyileşti mi? hayatı...

Magazin

23.01.2024, 17:50

Son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol alan Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseri tedavisi görüyordu. Sağlık durumuyla ilgili bilgileri sık sık sevenleriyle sosyal medyada paylaşan Boğaç Aksoy, sağlık durumuyla ilgili sevindirici gelişmeyi duyurdu. Boğaç Aksoy, kanseri yendiğini açıkladı. Peki Boğaç Aksoy kimdir, kaç yaşında? Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktı mı? İşte detaylar...

BOĞAÇ AKSOY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Boğaç Aksoy, 30 Temmuz 1989 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. Oyuncu ve ünlü manken, 2006 yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünü tamamladı.

İki sene profesyonel at biniciliği eğitimi alan Aksoy, Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün kurucusu olduğu Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu, son olarak Arka Sokaklar dizisinde 4 sezon boyunca Volkan Komiser'i oynadı. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

BOĞAÇ AKSOY KANSERİ YENDİ Mİ?

Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumuyla ilgili gelişmeyi paylaştı. Aksoy, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili dostlarım bugün hayatımın en heyecanlı,en anlamlı günüydü sanırım..Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim ‘’tertemiz, iyileştin’’ kelimelerini doktorumdan duydum..Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi..

Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.Bu hastalık bana çok şey öğretti,çok şey kazandırdı,insan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı.Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi..Allah bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç,kuvvet, sabır ve şifa versin.İyi ki varsınız.Geri geliyorum!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading