Yandex Metrica

Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak evleniyor mu? Çiftten evlilik açıklaması

Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak evleniyor mu? Çiftten evlilik açıklaması

Birkan Sokullu, önceki akşam sevgilisi Eda Gürkaynak ile Arnavutköy'de birlikte vakit geçirdi. İkili, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Magazin

02.04.2024, 17:22

Masumlar Apartmanı'nda Han'ı oynayan Birkan Sokullu ve uzun süredir birlikte olduğu Eda Gürkaynak önceki akşam Arnavutköy'de objektiflere yansıdı. Mekandan erken ayrılan Gürkaynak, "Benim yeni bir projem var, ikinci el bir pazar yeri yatırım sürecindeyim, o yüzden yoğunum." dedi.

"BİRKAN'IN DÜNYASINI SEVİYORUM"

Birkan Sokullu ile olan ilişkisine dair konuşan Gürkaynak, "Oyunculuk yapan birisiyle ilişki yaşamak zor mu?" sorusuna, "Birkan'la olmak bana hiç zor gelmiyor açıkçası. Oyuncu olması da sorun değil, ben onun o kreatif tarafını da seviyorum, dünyasını seviyorum, çok da besleniyorum. O yüzden herhangi bir sorun yaşamıyoruz" şeklinde yanıt verdi.

"HER ŞEY İYİ GİDİYOR, ACELEMİZ YOK"

İlişkilerinin iyi gittiğini belirten Gürkaynak, evlilik konusuyla ilgili "Bu işler hayırlısı, her şey iyi gidiyor. Mutluyum. Acelemiz yok. Benim ailem çok samimidir ve çok seviyorlar Birkan'ı. İlk günden beri tanıyorlar, gayet de iyi anlaşıyorlar. Ben çok severim böyle ailecek güzel zaman geçirmeyi" dedi.

"SİNERJİMİZ ÇOK YÜKSEK"

Sevgilisinden sonra mekandan ayrılan Birkan Sokullu ilişkisiyle ilgili, "Güzel giden bir ilişkimiz var, her şey çok yolunda çok mutluyuz" dedi. Sevgilisinin ailesiyle bir araya gelmesinden sonra çıkan evlilik iddialarına cevap veren Sokullu, "Aileye girmek falan tuhaf, o aileye girmek değil, tanışıklık. O da benim ailemi tanıyor, bu çok güzel bir şey. Mutluluğumuzu kendi çevremizle paylaşmaya çalışıyoruz. Sinerjimiz çok yüksek, umarım böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

"NEGATİF YARGIM YOK"

"Evlilikle ilgili herhangi bir negatif yargım yok" diyen 36 yaşındaki oyuncu, "Bir gün böyle bir şeye karar verirsek, bunu uygulamaktan kaçınmayız" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading