Yandex Metrica

Birce Akalay'ın İbrahim Çelikkol paylaşımı bir kez daha kafaları karıştırdı: Sevdim seni bir kere..

Birce Akalay'ın İbrahim Çelikkol paylaşımı bir kez daha kafaları karıştırdı: Sevdim seni bir kere..

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un adı sık sık aşk dedikodularına karışıyor. Ünlü oyuncunun son paylaşımı dikkat çekti. Akalay, rol arkadaşıyla birlikte paylaştığı fotoğrafa 'Sevdim Seni Bir Kere' şarkısını ekledi.

Magazin

20.03.2024, 02:10

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, Siyah Beyaz Aşk dizisinde birlikte rol aldıktan sonra yakın arkadaş olmuşlardı. Birlikte sık sık vakit geçiren ikilinin son dönem paylaşımları dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde yeniden bir araya gelen ikilinin aşk yaşadığı öne sürüldü. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"SEVDİM SENİ BİR KERE"

Ancak iki ünlü isim de her fırsatta arkadaş olduklarını dile getirdi. Birce Akalay'ın son paylaşımı ise kafaları karıştırdı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile fotoğrafını paylaşarak Teoman'ın "Sevdim seni bir kere" şarkısını ekledi. Bu durum "Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol aşk mı yaşıyor?" sorusunu yeniden gündeme getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading