Yandex Metrica

Bircan Bali ve Mehmet Dinçerler birbirine girdi, hakaretler havada uçtu! 'Arkadaşının kocasıyla...'

Bircan Bali ve Mehmet Dinçerler birbirine girdi, hakaretler havada uçtu! 'Arkadaşının kocasıyla...'

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan Bali, Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'i hedef almıştı. Dinçerler'in sosyal medyada yaptığı göndermenin ardından Bali'den çok konuşulacak bir karşılık geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:28

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Bircan Bali, Altın Kelebek Ödül Töreni'ne dair yorumlarında Hadise ve Mehmet Dinçerler ile ilgili skandal ifadeler kullanmıştı. Dinçerler'in görüntüsünün verilmesi üzerine sunucu, "Bu adamın siyah noktaları benim midemi bulandırıyor. Iyy midem kalktı, lütfen ekrandan alır mısınız" demişti.

"APTALLARLA TARTIŞMAYIN"

Sosyal medyada Bali'ye birçok tepki yorumu gelirken, Mehmet Dinçerler'in cevap verip vermeyeceği merak ediliyordu. Dinçerler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Asla bir aptalla tartışmayın. Sizi kendi seviyesine çeker ve sonra tecrübesiyle sizi yener." ifadelerini kullandı.

YASAK AŞK GÖNDERMESİ

Dinçerler'in tweet'inin ardından Bircan Bali, ismi Reza Zarrab ile yasak aşk dedikodularına karışan Hadise'yi de hedef alarak "Asla bir aptalla tartışmayın ama arkadaşının kocasıyla olanla sevgili olun. Bi git." paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading