Yandex Metrica

Bircan Bali ile davalık olmuştu! Reynmen hakkında 2 yıl 10 aya kadar hapis istemi

Bircan Bali ile davalık olmuştu! Reynmen hakkında 2 yıl 10 aya kadar hapis istemi

Reynmen olarak tanınan sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın Bircan Bali'ye tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Reynmen'in 2 yıl 10 aya kadar hapsi talep edildi.

Magazin

23.01.2024, 18:50

İki yıl önce Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunduğu Söylemezsem Olmaz programında kendisi hakkında yorumlar yapılması üzerine Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Aktaş, "Bitmek bilmedi karalamalarınız. İnsanların özel hayatlarını konuşmak dışında başka vasfın ne? Leşsiniz, iğrenç insan, ucuzsunuz, yorumların bedelini ağır ödeyeceksiniz, sizi pişman edeceğim" ifadelerinin ardından Bircan Bali savcılığa şikayette bulunmuştu.

İstanbul 48.Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Yusuf Aktaş ve Bircan Bali katılmazken, taraf avukatları hazır bulundu. 

HAPSİ İSTENİYOR

Duruşmada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, Reynmen'in tehdit ve hakaret içerikli sözler söylediği, eylemlerini ifadelerinde kısmen kabul ettiği gerekçesiyle 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 3 ay 15 günden 2 yıl 10 aya kadar hapsini istedi.

Müşteki avukatı mütalaaya katıldıklarını ve sanık Yusuf Aktaş'ın cezalandırılmasını istedi. Sanık avukatı ise yazılı savunma hazırlamak için mahkemeden süre talep etti. Sanık avukatının talebini kabul eden mahkeme duruşmayı erteledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading