Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bircan Bali canlı yayında ifşaladı! Seren Serengil'den Reza Zarrab ile Hadise aşkına dair bomba sözler 'Hadise iş arkadaşı olan kadın oradayken ilişkiye girdi...'

Bircan Bali canlı yayında ifşaladı! Seren Serengil'den Reza Zarrab ile Hadise aşkına dair bomba sözler 'Hadise iş arkadaşı olan kadın oradayken ilişkiye girdi...'

Reza Zarrab ile Hadise'nin yaşadığı yasak aşk yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz ay ortaya atılan iddiaya göre 'Hadise ile Reza Zarrab aşkı elbise faturası ile ifşa oldu ve ikilinin ilişkisini O Ses Türkiye jürilerinden biri biliyordu.' Bircan Bali'nin bu sözlerinin ardından Seren Serengil de olaya dair sessizliğini bozdu.

Magazin

27.03.2024, 11:21

Hadise ve Ebru Gündeş arasındaki küslük 2021'in yılının en fazla konuşulan konularından biri olmmuştu. Zarrab'dan boşanmak için dava açan Gündeş, Zarrab'ın başka kadınlar ile ilişkisi olduğunu iddia etmişti. O kadar arasında, Gündeş ile 'O Ses Türkiye' yarışmasında bir dönem jüri koltuğunda oturan Hadise'nin de olduğu iddia edilmişti.

Hadise ile arkadaşlığını biriten Ebru Gündeş, çıkan bu söylentiler hakkında sessizliğini korumuştu. Ebru Gündeş'in eski eşi olan Zarrrab ile Hadise yasak aşkının elbise faturasıyla ortaya çıktığüğı ileri sürülmüştü. Bu iddiayı Bircan Bali dile getirmişti.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

SEREN SERENGİL KENDİNİ TUTAMADI

Bugün bu olaylar tekrar konuşuldu. Seren Serengil Hadise'ye açtığ ağzını yumdu gözünü 'Bu yılın en büyük rezaleti bu' dedi. Serengil devamında, 'Hadise iş arkadaşı olan kadın oradayken ilişkiye girdi gerçekten hançerlemek mi? Korkunç bir ihanet ve rezalet. Bu senenin en büyük rezaletinin başında. Skandal' ifadelerini kullandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

'REZA ADINA FATURA'

Canlı yayında söylenen iddiaya göre; Hadise'nin üzerindeki marka takımın beğenilmesi üzerine 'Amerika'dan aldım' diyen Hadise'nin alışveriş faturasına ulaşan muhabirler, kesilen faturanın Reza Zarrab adına olduğu bilgisine ulaşmışlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading