Yandex Metrica

Bir zamanların yıldız şarkıcısı Abidin yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği bakın neymiş

Popstar yarışması ile popüler olan ve Tarkan'a olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Abidin, yıllar sonra ortaya çıktı. Verdiği röportajda açıklamalarda bulunan Abidin, şimdilerde neler yaptığını anlattı.

Magazin

23.01.2024, 18:58

2000'li yıllara damgasını vuran Biri Bizi Gözetliyor (BBG) ile tanınan Abidin ardından sunuculuğunu Haldun Dormen ve Gamze Özçelik'in üstlendiği Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San, Deniz Seki ve Zerrin Özer 'in jürisi olduğu Popstar yarışmasına katıldı. Tarkan'a olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken popüler isimlerden olan Abidin, atılan 30 milyon kısa mesajdan oyların yüzde 52'sini alarak yarışmada birinci oldu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

TARKAN'A BENZERLİĞİYLE TANINIYORDU!

Tarkan'ın veliahtı olarak anılan Abidin, yıllar sonra ortaya çıktı. Abidin, Habertürk'e özel açıklamalarda bulundu. "Popstar Abidin olarak ile hayatımıza girdin. Şimdilerde neler yapıyorsun?" sorusuna yanıt veren ünlü isim, şunları söyledi:

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

'MÜZİĞİ HOBİ OLARAK YAPIYORUM'

"Duyunca birçok kişinin şaşırdığı, büyük bir çoğunluğun da takdirini aldığım kendimce, kendi dünyamda yaşamaya devam ediyorum. Ama 'Biz sizi müzisyen yönünüzle tanımıştık' derseniz, son yıllarda müziği hobi gibi yapıp aslında eğitimini aldığım alanda yürümeye devam ediyorum. Biraz güncelleyecek olursak Ankara'da yönetim danışmanlığı, prodüksiyon ve medya alanlarında kurucusu olduğum iki markanın işlerini yürütüyorum.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

'AMACIM SADECE MÜZİK YAPMAK DEĞİLDİ'

Her şeyden önce İstanbul ile bağım hiçbir zaman kopmadı gerek müzik anlamında gerek şu anki mevcut işlerimin sebebiyle. Yarışmadan çok önce Eskişehir'de okurken sık sık ziyaret etmeyi Ankara'dan da kopamadım. Müzik vesilesiyle İstanbul'a yerleştikten sonra yaklaşık dört sene orada ikamet ettim. Malum o yıllarda konser ve albüm çalışmaları ve akabinde medyada yapılan PR çalışmaları sebebiyle. Ama zamanda müzik sektörü de dijitalleşme yoluna girmeye başlayınca, müzik işlerimin de zamandan ve mekandan ayrı bir düzenle yürütebileceğimi ön gördüm. Ve çok sevdiğim Ankara'da yaşamaya karar verdim. Çünkü amacım sadece müzik yapmak değildi. 2007 yılında kurumsal jingle ve seslendirme hizmeti veren reklam prodüksiyon firmamı kurdum. Halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunu olduğum için başka alanlarda da bir girişimcilikte bulunmak istedim. Yönetim danışmanlığı hizmeti veren bir firma daha kurdum. Ve şu an orada da şirketlere kurumsal iletişim ve marka stratejistliği yapıyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading