Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova setinde şoke eden hırsızlık! Balyozla kaçarken yakalandı

Bir Zamanlar Çukurova setinde şoke eden hırsızlık! Balyozla kaçarken yakalandı

ATV'nin 4 sezondur ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde ilginç anlar yaşandı. Hastane sahnesinin çekildiği sırada balyozlu bir kişi hastaneye girerek klime ünitelerini çaldı. Hırsızı dizinin set görevlileri yakaladı.

Magazin

23.01.2024, 19:02

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova setinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 1970'li yılların Adana'sında geçen dizinin ekibi, hastane çekimleri için eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne geldi. Ekibin çekimleri yaptığı sırada ilginç bir olay yaşandı.

Hastanenin alt katından bir ses geldiğini fark eden ekip, alt kata indi. Burada elinde balyoz olan bir kişinin kaçtığı görüldü. Şahsı kovalayan set ekibi, hırsızı hastanenin bahçesinde yakalayarak polise haber verdi. İsminin Abuzer K. olduğu belirlenirken, zanlının hastanenin klima ünitelerini balyozla kırıp çaldığı ve pencereden çıkartarak taşıdığı tespit edildi. 

Hırsızın yanına gelen hastane görevlisi, "Seni daha önce de yakaladık. Neden hırsızlık yapıyorsun? Hani söz vermiştin, yapmayacaktın. Bu kez senden şikayetçi olacağız" dedi. Abuzer K, daha sonra polis merkezine götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading