Yandex Metrica

Sitede Ara

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekranlara veda mı ediyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisi ne zaman final yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekranlara veda mı ediyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisi ne zaman final yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekranlara veda mı ediyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisi ne zaman final yapacak? İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:32

ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zengin oyuncu kadrosu, etkili dekoru ve ilgi çekici konusuyla her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ne zaman final yapacağı henüz belli değil.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide aşkı için öldürmeyi göze almış "Yılmaz" ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden "Züleyha"nın hikayesi anlatılıyor. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir "Hünkar"ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan "Demir" de!

Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi.

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading