Yandex Metrica
Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz ayrılık!

Bir Zamanlar Çukurova'da sürpriz ayrılık!

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonda da devam etme kararı aldı ancak diziden şaşırtan bir ayrılık haberi geldi.

Magazin

23.01.2024, 17:35

ATV'de ekranlara gelen ve 3 sezondur reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova'da hayranlarını üzecek bir ayrılık yaşanacak. Performansıyla beğeni toplayan başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ın ekibe veda edeceği öğrenildi.

Ünalmış'ın dizide hayat verdiği Demir Yaman karakteri diziye veda edecek. Oyuncunun nasıl veda edeceği ve neden diziden ayrıldığı merak konusu oldu. 

SETTE GERİLİM YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz ay Ünalmış'ın dizide Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık ile tartıştığı ortaya çıkmıştı. Alışık'ın senaryoda bir sahneyi değiştirmeye çalışmasıyla ikili arasında tartışma başlamış, Alışık'ın oyuncuya "Hıyar oğlu hıyar" ifadesini kullanmasıyla gerilim artmıştı. Ünalmış'ın, kendisine hakaret eden Kerem Alışık hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenilmişti.

SENARİSTLERE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz haftalarda ise dikkat çeken bir twit atmış, "İnsanın aklıyla dalga geçen, işinden soğutan dizi senaristleri..." ifadelerini kullanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading