Yandex Metrica

Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşlarını tutamadı

Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşlarını tutamadı

Kanserle olan mücadelesine yenik düşen Billur Kalkavan, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Taziyeleri kabul eden Billur Kalkavan’ın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin

23.01.2024, 19:57

Uzun bir zamandır kanser ile mücadele eden oyuncu Billur Kalkavan 59 yaşında yaşamını yitirdi. Kanser tedavisi sürerken vücudunda türeyen mantar sebebiyle hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Vücudunda türeyen mantar sebebiyle hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Cumartesi günü hayata gözlerini yuman Billur Kalkavan bugün son yolcuğuna uğurlanırken ünlü oyuncusun sevgilisi Buğra Bahadırlı, gözyaşlarına hakim olamadı. Taziyeleri kabul eden Billur Kalkavan’ın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı, ayakta durmakta zorlandı.

Oyuncu Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlanıyor Buğra Bahadırlının gözyaşları...

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Öte yandan ünlü isimler Billur Kalkavan’a veda etmek için Zincirlikuyu Camii’ne geldi. Birlikte rol aldığı arkadaşlarının yanı sıra müzik dünyasının tanınmış simaları da cenazeye katıldı.

Oyuncu Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlanıyor Buğra Bahadırlının gözyaşları...

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

İstanbul Beylerbeyi'nde 2 Kasım 1962'de doğan Billur Kalkavan, liseyi Amerika'da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesinden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi.

1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında bir program yaptı.

2012'de ise TV8'de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading