Yandex Metrica
SON DAKİKA
Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni belli oldu! Sevgilisi Buğra Bahadırlı açıkladı! Meğer kanserden ölmemiş

Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni belli oldu! Sevgilisi Buğra Bahadırlı açıkladı! Meğer kanserden ölmemiş

Billur Kalkavan, kanser tedavisi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti. Oyuncunun 13 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Buğra Bahadırlı, Kalkavan'ın kesin ölüm nedenini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:56

Billur Kalkavan, 6 aydır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Kalkavan, bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kalkavan'ın ölümüyle sanat dünyası yasa boğuldu. Oyuncunun 13 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, ölüm nedenine ilişkin açıklamada bulundu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"KALBİ DAHA FAZLA DAYANMADI"

Kalkavan'ın ölümünün ardından Habertürk'e konuşan Buğra Bahadırlı, "Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45'te kalbi durdu" ifadelerini kullandı.

59 yaşında hayata veda eden Kalkavan'ın cenaze töreniyle ilgili ise "Cenaze töreni henüz belli değil. Nereye defnedeceğimizi kardeşiyle karar vereceğiz. Büyük bir olasılıkla pazartesi günü defnederiz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading