Yandex Metrica

Sitede Ara

Billur Kalkavan'dan taciz itirafı: Teneffüse çıkmaya korkuyordum

Billur Kalkavan'dan taciz itirafı: Teneffüse çıkmaya korkuyordum

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Dur bi Dinle' programının konuğu olan Billur Kalkavan, yıllar sonra taciz itirafında bulundu. Billur Kalkavan, 'Hocalarla anlaşamıyorduk. Saçların boya diye kafamı karıştırıyorlardı. Ya çok tacize uğradım okulda öğrenciler tarafından fiziksel, sözsel her türlü tacize uğradım. Teneffüse çıkmaya korkuyordum.' dedi.

Magazin

24.02.2024, 00:26

Billur Kalkavan, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Dur bi Dinle' programının konuğu oldu. Armatör bir babanın kızı olarak hayata 'merhaba' diyen Billur Kalkavan, çocukluk yıllarını ve ailesini anlattı.

"Benim babam sofra kurallarına inanılmaz önem veren bir adamdı.'' diyen Kalkavan, şu ifadeleri kullandı;

''Hayatımda bu kadar sofraya dikkat eden bir adam görmedim. Mesela 'baba ben sınıfta kaldım' desem 'seneye geçersin' derdi. Ama kolunu sofraya koyduğum zaman kızardı. Sofraya oturmadan önce tıraş olup gelirdi. Ev için dikilmiş özel kıyafetlerini giyerdi. Bu kadar sert kuralları başka hiçbir arkadaşımın evinde görmedim. İyi ki de yapmış! Çünkü ben hayatta öğrendiğim birçok şeyi o sofrada öğrenmişim şimdi anlıyorum, muhabbet ederdik çünkü. Oxford Felsefe mezunuydu. Babam konuşmasın da kim konuşsun? Ben sanattan, edebiyata birçok şeyi babamdan öğrendim. Ayaklı kütüphane gibiydi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

'ÇOK TACİZE UĞRADIM'

Liseye giderken sınıfta kaldığını belirten Kalkavan, ''Babam bir şey demedi. Amerika'ya gittim orada bitirdim. Çünkü sevmiyordum okula gitmeyi. Hocalarla anlaşamıyorduk. Saçların boya diye kafamı karıştırıyorlardı. Ya çok tacize uğradım okulda öğrenciler tarafından fiziksel, sözsel her türlü tacize uğradım. Teneffüse çıkmaya korkuyordum. Düşünsene bütün bir okulun bir sınıfa sıkışmaya çalıştığını bir kişiyi görmek için hep ünlüymüşüm ben.'' dedi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

'ASIL ARMATÖR DEDEMDİR'

Ailesinin zenginliğinin dedesinden geldiğini ifade eden Billur Kalkavan, ''Bizim ailenin zenginliği dedemden gelir. Babama ‘armatör’ diyorlar ama asıl armatör dedemdir. Dedem 1990’da gelmiş İstanbul’a, Fatih’e yerleşmiş sonra Beylerbeyi’ndeki o yalıyı almış. Hatta babam derdi ki '16 bin liraya almış' şimdi herhalde yüzlerce milyon dolar ediyor. Ailede okuyan tek adam babam. Kendi gibi arkadaşları vardı, hayatı seven adamlardı. Zengin çocuğu olmak zor bir şey, hırs olmuyor insanda. Bende de hırs yoktur, ‘olmuyorsa olmaz’ işim olursa yaparım olmazsa da umursamam.'' diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading