Yandex Metrica

Bilal Sonses'ten ihanet itirafı! 'Tesadüfen öğrendim'

Bilal Sonses'ten ihanet itirafı! 'Tesadüfen öğrendim'

Şarkıcı Bilal Sonses, Gökhan Çınar'ın Youtube'da yayınlanan 'Katarsis' programına konuk oldu. Şarkıcı, özel hayatına ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Magazin

31.01.2024, 23:57

Şarkıcı Bilal Sonses, uzman psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu 'Katarsis' programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili konuşan Sonses, 'İçimdeki Sen' şarkısının hikayesini anlattı.

"ALDATILMAM BANA 250 ŞARKI YAZDIRDI"

İçimdeki Sen şarkısının öyküsünü anlatan Bilal Sonses, "Bu şarkının özünde aşk ve aldatılma meselesi var. O olayı yaşadığımda daha 16 yaşındaydım. Bu duyguları çok yoğun yaşadığım bir dönemdi. Bu olay bana 200-250 şarkı yazdırdı. 'İçimdeki Sen' bunlardan sadece biriydi. İnsanlar sadece bunu duydu" dedi.

"ALDATILDIĞIMI TESADÜFEN ÖĞRENDİM"

Şimdi acı çekiyorum gibi bir şey yok tabii. O günleri düşündüğümde bu anılarımdan besleniyorum." diyen ünlü şarkıcı, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

"Aşkı çok yoğun yaşıyordum. Aşık olduğum kişiye 'Sana şu şarkıyı yazdım' diyebiliyordum. Karşımdaki kişi ve benim için çok güzel bir duyguydu bu. Bütün hayatım bu oluyordu."

"ETKİSİ AYLARCA DEVAM ETTİ"

"Bahsettiğim ilişki iki ay kadar sürdü. İki ayın sonunda aldatıldım. Tesadüfen mesajla öğrendim bunu. Çok sinirlendim ve üzüldüm. Etkisi bende aylarca sürdü. Gececi olarak o dönem otelde staj yaparak çalışıyordum. Bana tek faydası şarkılar bırakması oldu. Müzik benim için hep iyileştirici oldu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading