Yandex Metrica
SON DAKİKA
Best Model yarışmacılarından olay yaratan Erkan Özerman iddiası

Best Model yarışmacılarından olay yaratan Erkan Özerman iddiası

Best Model of Turkey 2021'de 'Best Smile' unvanı verilen Elmas Yılmaz, katıldığı '2. Sayfa' programında Erkan Özerman'la ilgili şoke eden bir iddia ortaya attı.

Magazin

25.02.2024, 14:55

Best Model of Turkey yarışması yine bir sansasyonla gündeme geldi. Bu yıl yarışmada Best Smile unvanı alan Elmas Yıldız, hakkının yendiğini iddia etti. Yılmaz ayrıca organizatörlerin erkek yarışmacılara ahlaksız mesajlar attığını öne sürdü.

"DERECEYE GİRECEK OLANLAR BELLİYDİ"

Best Model'da dereceye gireceklerin önceden belli olduğunu söyleyen Yılmaz, açıklamasının devamında "Onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı." şeklinde şoke eden bir iddiada bulundu. Yıldız, organizasyon sorumlusunun erkek yarışmacılara "Erkan Özerman'a kim masaj yapmak ister?" diye mesaj attığı ve olumsuz cevap verenlere "Yarışmada görürsün" dendiğini söyledi.

BARIŞ ARSLAN'DAN DESTEK

Best Model of Turkey 2021 yarışmacılarından Barış Arslan da programa bağlanarak Elmas Yıldız'ın açıklamalarını destekledi. Arslan, şu ifadeleri kullandı:

"Hem organizatör Aydın Bey'in Elmas'a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. Telefonda mesajlaşarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı. Ben şok oldum sahnede."

BEST MODEL'DA İLK: KEL BİRİNCİ

"Best Model tarihinde bir ilk oldu: kel birincimiz var." diye konuşan Arslan, bu kadar kısa sürede oyların sayılmasının imkansız olduğunu belirterek, "Ben ikinci ile konuştuğumda da 'İlk 5'te yoktum. Erkan Özerman beni öne aldı' dedi. Yarışmanın psikolojisi ve üzüntüsüyle bunun ses kaydını alamadım, unuttum." dedi.

"BEN BU PİSLİKLERİ YAPMADIM"

Arslan, açıklamasının devamında 1,5 yıl boyunca yarışma için sıkı diyet, sıkı antrenman yaptığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. 'Erkan Özerman'a masaj yaparsan derece garanti' dendi. Ben bu pislikleri yapmadım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading