Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bergüzar Korel kadınlara seslendi: 'Hiçbirimiz farklı değiliz'

Bergüzar Korel kadınlara seslendi: 'Hiçbirimiz farklı değiliz'

Bir kez daha annelik heyecanı yaşayan Bergüzar Korel, Instagram hesabından filtresiz fotoğraflarını paylaşarak kadınlara seslendi. Oyuncu, "Her şeyin aşırı düzenli olduğu fotoğraflar gerçeği yansıtmıyor." dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:08

2009 yılında oyuncu Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, üçüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Oyuncu, sosyal medya hesabından evde çekilmiş makyajsız ve filtresiz fotoğraflarını paylaştı. 39 yaşındaki oyuncu, bu fotoğraflarıyla kadınlara seslenerek, sosyal medyanın büyülü dünyasına karşı uyardı.

"HEM ŞİKAYET EDİYORUZ, HEM UZAK KALAMIYORUZ"

Korel, paylaşımına şu notu düştü:

"Instagramın büyülü dünyasına hoş geldiniz canım kadınlar. Hepimiz buranın gerçek dünyadan ne kadar uzak olduğundan dert yanıyoruz ama buradan da uzak kalamıyoruz. Ben de iç açıcı fotoğraflar, güzel kadınlar, dekorasyon ya da anne çocuk sayfaları gördüğümde dalıyorum o dünyaya."

"O FOTOĞRAFLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

"Hepimiz güzel, sağlıklı, iyi görünmek istiyoruz. Ama bunun yanında burada gerçek de olabilir her şey. Bilinçaltımıza kazınan o temiz, beyaz, steril, her şeyin aşırı düzenli olduğu fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmıyor bence. Ben oyuncuyum ve mesleğim gereği popülerim. İşimin getirdiği bir takım zorunluluklara hep kafa tuttum. En çok da her daim imrenilen ve güzel görünme zorunluluğuna. Bu fotoğraflar, şanslıysam ve güneş doğduktan sonra uyanmışsam yataktan doğrulur doğrulmaz çektiğim kareler."

"ŞİŞ YÜZÜM, LEKELERİM, DAĞINIK SAÇLARIM"

"Şiş yüzüm, lekelerim, dağınık saçlarım. Bazen gün boyu bu halde dolaştım evde. Bazen koltuktan kalkamadım. Bazen özendim makyaj yaptım. Bazen çok beğendim kendimi bazen aynaya bakamadım. Demem o ki, şu an bu satırları okuyan ve bunlara takılan arkadaşım bil ki hiçbirimiz birbirimizden farklı değiliz. Ufak bir hatırlatma yapmak istedim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading