Yandex Metrica

Bergen'in katilinden yapımcılara tehdit: Filmden vazgeçsinler

Bergen'in katilinden yapımcılara tehdit: Filmden vazgeçsinler

Ünlü şarkıcı Bergen'in yüzüne kezzap atan, sonrasında öldüren Halis Serbest, Bergen filminin yapımcılarına tepki gösterdi. Serbest, 'İznim olmadan kimse filmi çekemez.' dedi.

Magazin

01.04.2024, 13:57

Eşi Bergen'in yüzüne önce kezzap atıp kör olmasına neden olan ve 7 yıl sonra öldüren Halis Serbest, ünlü şarkıcının hayatının beyaz perdeye taşınmasıyla ilgili film yapımcılarına tepki gösterdi. Magazinkolik.com'dan  Ayça Öztorun'a konuşan Serbest, "Filmi çekmek için kime sorup kimden izin aldılar? Benim iznim olmadan kimse bu filmi çekemez." dedi.

"SİZ KİMDEN İCAZET ALDINIZ"

Bergen'in hikayesini beyaz perdeye taşımaya hazırlanan Mine Şengöz'e seslenen Serbest, şu ifadeleri kullandı:

"Bu zamana kadar evliliğim ve çirkin sonucun nedenini detayıyla kimseye anlatmamaya özen gösterdim. Karşılıklı acılar çektik. Kimse bilimez evin içinde neler yaşandığını, psikolojik şiddetin en alasını kimin gördüğünü. Bu yüzden filmcilere sesleniyorum: yalan yanlış bilgilerle ve ajitasyonla süsleyeceğiniz filmden vazgeçin. Siz kimsen icazet aldınız? Kime sordunuz?"

"BEN KEFARETİMİ ÖDEDİM"

"Evimin içinde neler yaşadığımızı biliyorlar mı? Kafanıza göre tüm Türkiye'ye beni nasıl lanse etmeyi düşünüyorsunuz? Bergen ve benim yaşadığım sancılı ilişkiye filmi yapmak isteyen Mine Şengöz mü şahit olmuş? Benim en küçük oğlum lise öğrencisi. Parmakla sayamayacağım kadar çok kardeşlerim var. Ben kefaretimi ödedim. Onların daha fazla yıpranmalarına ve tahrik edilmelerine asla izin vermeyeceğim." şeklinde konuştu.

"TOPLUM NEZDİNDE ALAŞAĞI EDEMEYECEKSİNİZ"

"Ben mahkemede hakim ve savcı tarafından sorgulandım ve cezamı yattım. Bu nedenle beni kimse sorgulayamaz. Kafanıza göre yazdığınız ve oynadığınız filmle toplum nezdinde kimseyi alaşağı edemeyeceksiniz. Keşke böyle bir ilişki yaşanmasaydı." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading