Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bergen filmi tartışma yarattı! Özcan Deniz'den Mahsun Kırmızıgül'e yanıt

Bergen filmi tartışma yarattı! Özcan Deniz'den Mahsun Kırmızıgül'e yanıt

Mahsun Kırmızıgül, Bergen filminde şarkıları Farah Zeynep Abdullah'ın okumasını eleştirmişti. Filmi izlemeden sinema salonundan çıktığını söyleyen Mahsun Kırmızıgül'e Özcan Deniz'den yanıt geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:56

Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı 'Bergen' filmi büyük yankı uyandırdı. Filmde Bergen'in şarkılarını Farah Zeynep'in seslendirmesi eleştirilere neden oldu. Sosyal medyada filmi eleştiren Mahsun Kırmızıgül'e Özcan Deniz'den yanıt geldi. Deniz, Farah Zeynep Abdullah'ı tebrik ederek aynı fikirde olmadığını belirtti.

"BUNUN TARTIŞILACAK YANI YOK"

Mahsun Kırmızıgül, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum. Bunun tartışılacak bir yanı yok." demişti.

"İZLEDİĞİMİZ BİR HİKAYE, KONSER DEĞİL"

Özcan Deniz de Instagram'dan yaptığı paylaşımla Mahsun Kırmızıgül'e yanıt verdi. Deniz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bildiğim kadarıyla sadece ‘Farinelli’ filminde sanatçının sesi, teknoloji yardımıyla oluşturulmuştu. Onun dışında tüm biyografik filmlerde oyuncular full performans sergiledi. Yabancılarla aramızdaki fark; oyuncuyu role hazırlarken aynı özeni stüdyoda göstermemek. Ama yine de izlediğimiz bir hikaye, konser değil.

Beklenilen; hikayenin doğru aktarılması. Oyuncunun kendisi Bergen ya da Müslüm değilse, onları bir oyuncu canlandırıyorsa olması gereken sesin de oyuncuya ait olmasıdır. Yeşilçam dönemi kapandı. Artık oyuncuyu başkasının seslendirmesi bile ayıp. Farah, zor bir işin altından başarıyla kalkmış. Tebrikler."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading