Yandex Metrica

Berfu Yenenler’den kıyafetini eleştirenlere şok eden yanıt!

Berfu Yenenler’den kıyafetini eleştirenlere şok eden yanıt!

Moda eleştirmeni Pelin Kaya sosyal medya hesabından Berfu Yenenler’in kıyafetini eleştirdi. Yenenler’den Kaya’ya cevap gecikmedi.

Magazin

07.04.2024, 15:00

Moda ve Sosyete isimli bloğu ile adını duyuran Moda eleştirmeni Pelin Kaya sosyal medya hesabından Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne katılan ünlülerin kıyafetlerini eleştirdi. Ünlü oyuncu Eser Yenenler ile evli olan Berfu Yenenleri’de sosyal medya hesabından olumsuz yorumlarda bulundu. Pelin Kaya’ya Berfu Yenenler’den cevap gecikmedi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

“AYAKKABILARIN KOPYASINI TERCİH ETMESİ ÜZÜCÜ”

Pelin Kaya, Eser Yenenler ve Berfu Yenenler’in fotoğrafını paylaşarak; “Berfu Yenenler’in Raşit Bağzıbağlı imzalı elbisesi kırmızı halıdan ziyade yazlık bir parti elbisesi. Ayakkabı seçiminde ise dünyayı kasıp kavuran kristalli Mach&Mach ayakkabıların kopyasını tercih etmesi üzücü” ifadelerini kullandı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

“BUNDA YANLIŞ NE VAR?”

Berfu Yenenler bu eleştiriye kayıtsız kalmadı ve şu açıklamaları yaptı; “Bunu gördüm ve gerçekten çok güldüm. Çok tatlısınız. Ama tabi ki sadece 1 kez giyeceğim bir şeye 25 bin lira vermek istemedim. Tahmin edersiniz ki bir anne olarak kazandığım parayı daha doğru şekilde harcamayı tercih ediyorum. Sanmıyorum ki bu beni kötü ya da kalitesiz yapsın. Zaten her marka her gün çok benzer ürünler üretiyor. Hepimizde kullanıyoruz. Bunda yanlış ne var çözemedim.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading