Yandex Metrica
SON DAKİKA
Berfu Yenenler Eser Yenenler'e ilan-ı aşk etti: Ne çok sevmek be kocam!

Berfu Yenenler Eser Yenenler'e ilan-ı aşk etti: Ne çok sevmek be kocam!

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile mutluluk pozunu paylaştı. Yenenler'in paylaşımına yazdığı romantik not takipçilerini duygulandırdı.

Magazin

23.01.2024, 18:40

Eser Yenenler ve Berfu Yıldız, 2019 yılında nikah masasına oturmuş, aynı yıl oğulları Kuzey dünyaya gelmişti. Çift, geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelen ikinci bebekleri Mete ile bir kez daha anne baba olma heyecanı yaşamıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel, son paylaşımında eşine olan aşkını haykırdı.

Eser Yenenler ile sahnede el ele çekilmiş fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Yenenler, şu ifadeleri not düştü:

"NE ÇOK ZORLUK ATLATTIK BİRLİKTE"

"Bu sahne her şeyin başladığı yer. Eser'i izlemeye geldim, bütün gösteriyi miyop olduğu için ben sandığı başka kıza oynadı. İki saat sırtını ve poposunu izledim. Aşırı sinirli bir şekilde gidecekken 2 dakika konuşup hoşça kal demeye kulisine girdim sonrası bildiğiniz gibi. Beş sene, 2 çocuk bir sürü kahkaha bir sürü gözyaşı.

Ne çok zorluk atlattık birlikte ben de inanamıyorum ama ah ne çok sevmek ne çok sevmek be kocam. Bugün özel bir günümüz değil ama her gün özel bir günümüz değil mi zaten. Çok aşık olmuştum hatırlıyorum. Ama şimdi daha da aşığım. Bu sahnede el ele olmak da varmış daha güzelleri de olacak hep el ele..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading