Yandex Metrica

Berfu Yenenler'den tepki çeken 'çocuk' esprisine yanıt: Rahatsızlık hissetmiyorum

Berfu Yenenler'den tepki çeken 'çocuk' esprisine yanıt: Rahatsızlık hissetmiyorum

Berfu Yenenler'in ''Eser, kendimi ne zaman sana bıraksam çocuğumuz oluyor'' şeklinde yaptığı espri MissTurkey yarışmasına damga vurdu. Berfu Yenenler, gelen eleştiriler sonrasında ''Kadın olarak bu şakayı yaptığım için hiç rahatsızlık hissetmiyorum.” diyerek kendisini savundu.

Magazin

23.01.2024, 17:57

Miss Turkey 2021'i Dilara Korkmaz kazandı. Tescilli güzel birincilik tacını taktı.

Dilara Korkmaz Türkiye'yi Türkiye'yi Miss World'de, 2. olan Cemrenaz Turhan ise Miss Universe’de temsil edecek. 3. seçilen Şira Sahilli de Türkiye'yi Miss Supranational’da temsil edecek.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"PATAVATSIZIM"

Miss Turkey 2021 yarışmasının final gecesinin sunuculuğunu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler üstlendi. İlk canlı yayın deneyimine çıktığını belirten ve patavatsız biri olduğunu söyleyen Berfu Yenenler'in bu sözlerinin ardından Eser Yenenler eşine, "Sen kendini bana bırak, rahat ol" ifadelerini kullandı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

''KENDİMİ NE ZAMAN SANA BIRAKSAM ÇOCUĞUMUZ OLUYOR''

Organizasyonun ilerleyen dakikalarında ünlü çift arasında geçen diyalog hem geceye hem de sosyal medyaya damga vurdu. Eşi Eser Yenenler, “Eser, kendimi ne zaman sana bıraksam çocuğumuz oluyor...” Bu şakayı Eser Yenenler gibi “patavatsızlık” diye değerlendirenler olurken, “Çok sempatik” şeklinde yorumlar da yapıldı. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

''RAHATSIZLIK HİSSETMİYORUM''

Tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Berfu Yenenler, “Televizyonda öpüşme görünce koşarak kanal değiştirmek zorunda olarak büyümedim ve burası özgür bir ülke. Eminim bu şakayı bir erkek yapsa bu kadar üzerinde durulmazdı. Kadın olarak bu şakayı yaptığım için hiç rahatsızlık hissetmiyorum.”

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

''AHLAK BEKÇİLİĞİNİ SAKİNCE YERE BIRAKIN''

Eser Yenenler ise, "Ahlak bekçiliğini sakince yere bırakın ve gülün" mesajını paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading