Yandex Metrica

Beren Saat dişlerini yaptırdı

Beren Saat dişlerini yaptırdı

Oyuncu Beren Saat, yeni reklam filmi çekimlerinden önce ön dişlerini yaptırdı. Beren’in hayranları “Doğallığını bozdun” şeklinde yorum yaptı. Bazı takipçileri de oyuncunun her haliyle güzel olduğunu söyledi.

Magazin

30.03.2024, 23:36

Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı “Bihter” rolü ile büyük bir üne sahip olan Beren Saat’in yine aynı dizide rol arkadaşı olan Kıvanç Tatlıtuğ ile yeni bir projede yer alacağı konuşuluyor.

Güzel oyuncu, yaptığı reklam anlaşmaları sebebiyle imajında yeni değişiklik yaptı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

DİŞLERİNİ YAPTIRDI

Dişlerinin arasındaki boşluğu kapattıran Beren Saat, objektiflere de gülerken ilk pozunu verdi. Ekranın en güzel kadınları arasında gösterilen Saat'in yeni hali hayranlarını ikiye böldü. Kimi takipçileri doğallığını bozduğunu söylerken kimileri de her haliyle çok güzel olduğunu yazdı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

4 MİLYONLUK ANLAŞMA

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Beren Saat'in, bir senelik anlaşma için markadan 4 milyon aldığı öne sürüldü. Daha önce bir araba markasının yüzü olan Saat'in, o anlaşmadan ne kadar aldığı gizli tutulmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading