Yandex Metrica

Berdan Mardini'den olay çıkış: İmaj nasıl olurmuş herkes görecek!

Berdan Mardini'den olay çıkış: İmaj nasıl olurmuş herkes görecek!

Berdan Mardini, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğrafıyla çok konuşulmuş, imajıyla Özcan Deniz'e benzetilmişti. Şarkıcı o fotoğrafa gelen yorumlar hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:28

5'inci Uluslararası Altın Kalite Ödülleri, önceki akşam gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. 'Yılın Arabesk Fantezi Sanatçısı' ödülüne layık görülen Berdan Mardini, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla çok konuşulan şarkıcı, "Ben doğal bir adamım. Ne varsa söylüyorum. Saçımı boyuyordum, şimdi boyamadım. Saçıma aklar düştü. 43 yaşına geldim bu saçımın güzel duracağını düşündüm" diye konuştu.

"YENİ İMAJ ÇALIŞMAM OLACAK"

Özcan Deniz'e benzetildiği fotoğrafla ilgili konuşan Mardini, "Saunadan çıkıp, üzerime ceket giydim ve hoşuma gittiği için paylaştım. En doğal halimdi. Yoksa böyle bir imaj olur mu? Yeni imaj çalışmam pazartesi olacak. İmaj nasıl olurmuş herkes o zaman görecek" ifadelerini kullandı.

"YİNE NE YAPTIN DİYE KORKTUM"

Fotoğraftaki imajıyla Özcan Deniz'i taklit ettiği yorumlarıyla ilgili konuşan Mardini, "Özcan Abi'yle konuştum. O da, 'Spor yapıyordum beni aradılar. Hatta yine ne yaptın diye korktum' diye espri yaptı. Aramızda samimi bir konuşma oldu. Kendisini takdir ediyorum" şeklinde konuştu.

"BU KADAR OLAY OLACAĞINI BİLMİYORDUM"

İlk çıktığı günden beri Özcan Deniz'e benzetildiğine dikkat çeken şarkıcı, "Hep kendi çizgimi ve kulvarımı seçtim. Özcan Deniz çok başarılı bir hemşehrim. İnsanlar birbirine benzeyebilir. Niye o kadar uzadı anlamadım! Bu kadar olay olacağını bilmiyordum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading