Yandex Metrica

Berdan Mardini'den eski eşiyle ilgili şok iddia: Evliyken başkasıyla nikah kıymış

Berdan Mardini'den eski eşiyle ilgili şok iddia: Evliyken başkasıyla nikah kıymış

Berdan Mardini, eski eşi Fatoş Yelliler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, eşinin kendisiyle evli olduğu dönemde başkasıyla nikah kıydığını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:17

Berdan Mardini ile eski eşi arasında sular durulmuyor. Ünlü türkücü Berdan Mardini, 2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrıldıktan sonra Yelliler tarafından defalarca kez aldatıldığını söyleyen Mardini, bu kez yeni iddialarla gündeme geldi.

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Mardini, eşinin yıllarca kendisini aldattığını öğrendiğini belirterek "Ben işe gidince peruk takarak sahte isimle başka insanlarla buluşmuş" dedi. Programın sunucularından Seren Serengil ise Fatoş Yelliler'in Berdan Mardini ile evliyken sahte bir kimlik kullanarak başka bir adamla evlendiğini iddia etti.

"KENDİNİ FARKLI İSİMLERLE TANITIYOR"

Erkeklerin Yelliler'in evli olduğunu bilmediğine dikkat çeken Serengil, "Kendini farklı isimlerle tanıtıyor ve sosyal medya hesabından müstehcen fotoğraflarını paylaşıyor. Bu hesaptan insanlarla tanışıyor" dedi.

"ANLATACAK YÜZÜM OLMADIĞI İÇİN SÖYLEYEMEDİM"

Seren Serengil'in söylediklerini doğrulayan Berdan Mardini, "Bunları anlatacak yüzüm olmadığı için söylemedim ama her şeyin belgesi var. Dava dosyası da gizli değil. Siz zaten bu dosyaya ulaşabiliyorsunuz. Ben bu kadar detay vermek istemiyorum. Ben kıro ve kültürüne bağlı biri olarak görünüyorum ama öyle değilim." diye konuştu.

"İŞİN İÇİNDE ÜÇKAĞITÇILIK VAR"

"Fikirlerimiz ve namus anlayışımız değişebilir. Benim için bunları göze alan çocuğunu gözden çıkaran bir insan benim için bitmiştir." şeklinde konuşan türkücü, "Bu işin içinde uyanıklık ve üçkağıtçılık var. Çocuklarım ve ailemle çok mutluyum. Ben hiçbir şeyi araştırmadım bu belgelerin hepsi Instagram üzerinden geldi." dedi.

"BAŞKASIYLA EVLİLİK CÜZDANI VARDI"

Fatoş Yelliler'in yasaklı madde kullandığına dair ispat olduğunu söyleyen Mardini, "Evlilik cüzdanını falan evde çalışan bir kadın buldu. Fatoş boşandıktan sonra evdeki yardımcıyı arayarak bu evlilik cüzdanının falan içinde olduğu poşeti imha etmesini söylemiş ama kadın da getirip bana verdi. İlaç kullanıp intihar etmeye çalışmış onun görüntüleri var. Çocukları iki otele bırakmış bunun da kamera kayıtları var." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading