Yandex Metrica

Bensu Soral ve Hakan Baş krizi atlattı mı? Her şeyi netleştiren açıklama

Bensu Soral ve Hakan Baş krizi atlattı mı? Her şeyi netleştiren açıklama

Evliliklerinde bir süre kriz yaşayan Bensu Soral ve Hakan Baş, sorunlarını çözdü. Birbirlerine ikinci bir şans veren çiftten Bensu Soral, Etiler'de görüntülendi. Güzel oyuncu hem evliliği hem yeni projesi hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:59

Bensu Soral, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Yakın zamanda dijital platformda yayınlanacak bir dizide rol almaya hazırlanan oyuncu, prova için gittiği stüdyo çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dizi provalarının devam ettiğini ve yakında sete çıkacaklarını belirten 30 yaşındaki oyuncu, "Tamamen bu işe odaklandık. Bu yüzden çok heyecanlıyız" dedi.

"BENİ HAZIRLIKSIZ YAKALADINIZ"

Bergen'i henüz izleyemediğini söyleyen Soral, "İzlemedim. Ama çok merak ediyorum. Çok güzel bir iş olduğunu okudum. Yoğun bir şekilde çalıştığım için izleme fırsatı bulamadım. Hayranı olduğum birçok isim var" dedi. Oyuncu, "Sizin de hayranı olduğunuz veya canlandırmak istediğiniz bir isim var mı?" sorusuna "Hiç düşünmedim. Beni çok hazırlıksız yakaladınız." şeklinde yanıt verdi.

"ARTIK KARABULUTLAR YOK"

Güzel oyuncu ve iş insanı eşi Hakan Baş, bir dönem evliliklerinde problem yaşamış, boşanmanın eşiğine gelmişlerdi. Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, "Artık üzerimizde karabulutlar yok. Mutluyuz" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading